Broodje best

Reviews catering Broodje Best

Wij kunnen natuurlijk wel beweren dat wij de beste zijn, maar dat laten we liever over aan onze klanten. Leest u zelf maar eens hoe zij onze bezorg- en afhaalservice ervaren.

Top service en eigenlijk te lekker

Wij hebben nu 1x besteld en zijn zeer tevreden over de hoeveelheid, prijs en kwaliteit.

Maar helaas doen we hier allemaal aan de lijn dus erg veel bestellen is er niet bij, maar ik was zeer onder de indruk van de geleverde snacks.

by Atis Telecommunicatie
Droom patat!

Lang hebben we bij BBned mogen genieten van Ger zijn kwaliteits- snacks & Broodjes. Je proeft het gewoon, die verfijnde smaak. De patat is toch wel de lekkerste die we ooit hadden mogen genieten. Het afscheid tussen BB (Broodje Best) en BB(ned) is gepaard gegaan met een zeer fraai gebaar van Broodje Best, een gevulde koek van eigen makelij. En ook die zijn niet te versmaden! BBned verhuisde...we missen je service verschrikkelijk Ger!

by Ron BBned

"Broodje Best is een topzaak met heel fijn personeel, ze zijn altijd op tijd en het eten is allemaal erg goed. Hier zou iedereen moeten eten, de bezorgservice is ideaal!"

Deli XL te Hoofddorp

"Ik vind dat Broodje Best een hele goeie service heeft. Luisteren geduldig, adviseren welke broodjes het lekkerst zijn en ze zijn aardig. Kortom, voor mij een goede broodjeszaak waar ik vanaf nu mijn broodjes bestel!"

Shelley

Wilt u zelf uw ervaringen laten weten, stuur ons dan een E-mail. info@broodjebest.nl