Broodje best

Wie zit achter Broodje Best?

Ger van Hal is de eigenaar van Broodje Best in Hoofddorp.

Hij heeft een ruime ervaring in de horeca. Met veel plezier zag hij elf jaar geleden een droom verwezenlijkt worden: een eigen horecazaak in Hoofddorp beginnen.

"Broodje Best is een topzaak met heel fijn personeel, ze zijn altijd op tijd en het eten is allemaal erg goed. Hier zou iedereen moeten eten, de bezorgservice is ideaal!"

Deli XL te Hoofddorp

Ger heeft in al die jaren bewust ervoor gekozen om met een klein team te blijven werken. "Want", zo zegt Ger, "wij vinden het erg belangrijk dat wij klanten persoonlijk van dienst kunnen zijn. Hij moet zich geen nummer gaan voelen. Juist dat directe contact met de klanten, even een praatje maken als ik de bestelling afgeef, dat maakt dit werk zo leuk!"

Van lunchroom naar snelle bedrijfscateraar

In de loop der jaren is de formule van deze horecazaak veranderd. "Het accent ligt nu vooral op het bezorgen van lunches, broodjes, warme maaltijden, schotels, snacks en koude hapjes bij bedrijven op bedrijventerreinen en kantorenparken in Haarlemmermeer. Het is hier een interessant gebied en we kunnen de bestellingen snel en gemakkelijk leveren."